Glutenvrij Taartje
 
 

chocolade bananenbrood

recept voor een klein cakeblik 


 

Ingrediënten:

  • 60 gram zachte roomboter
  • 60 gram lichte basterdsuiker
  • 2 eieren
  • 2 fijn geprakte rijpe bananen
  • 50 gram gv havermeel
  • 50 gram gv amandelmeel
  • 50 gram Doves freee bloem
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 1/2 tl kaneel
  • 1/2 tl vanille extract
  • 60 gram melk
  • 100 gram chocolade callets of fijn gesneden chocolade
  •  20 gram chocolade callets voor bovenop


Benodigdheden;

  • mixer
  • kom
  • klein cakeblik 

 


Werkwijze;

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de droge ingrediënten door elkaar, zet apart.
Spray een klein cakeblik goed in en leg een bakpapier erin.
Mix de zachte roomboter met de suiker en voeg één voor één de eieren toe. Voeg de geprakte bananen en de vanille extract toe.
Doe alle droge ingrediënten erbij en mix, voeg rustig de melk toe aan het mengsel. Vouw de 100 gram chocolade callets erdoor.
Giet het in het cakeblik en doe de 20 gram chocolade callets bovenop.
Bak ca 40 minuten


geniet ervan!